Online knjižara

Knjižara bobo

Knjižara bobo Vam nudi široku paletu žanrova, knjige različitih miljea i veliki izbor kreativnih poklona.

Hit knjige su naša specijalnost kao i knjige za decu, pored kojih nudimo i veliku paletu bojanki, slagalica, plišanih igračaka i društvenih igara.

Pet Friendly

Slobodno povedite i svog kućnog ljubimca.

knjižara bobo pet friendly

Knjige - Online poručivanje

Sve knjige koje se nalaze na lageru možete poručiti i online. Cena poručene knjige je ista kao i u katalogu prodaje, s tim što se na taj iznos dodaje cena poštanskih troškova isporuke na vašu adresu. O detaljima troškova slanja se možete informisati na našoj stranici  Informacije o transportu.

Registracija

Registracija nije obavezna da bi se kupovina realizovala.
Da bi se Kupac registrovao, mora imati najmanje 18 godina. 
Kupac snosi svu odgovornost za tačnost i potpunost podataka koji su uneti prilikom registracije na knjizarabobo.rs.

Nakon završetka procesa registracije na email Korisnik stiče mogućnost za pristup pojedinim personalizovanim sadržajima kao što su podaci o narudžbini ili status kupovine. Korisnik registracijom potvrđuje:

  • da je u potpunosti upoznat i da prihvata Uslove korišćenja Knjizare bobo.
  • tačnost i potpunost u obrascu navedenih podataka
  • da daje izričitu saglasnost Knjižari bobo da može, u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka obrađivati lične podatke naznačene u porudžbini, za potrebe vlastitih evidencija i pružanja drugih usluga i da Knjižara bobo navedene podatke može davati trećim licima u svrhu izvršavanja usluge isporuke, zaštite korisnika usluga Knjižare bobo kao i sprečavanja eventualnih zloupotreba.

Registrovani korisnici su u obavezi da sve vreme čuvaju pristupnu lozinku koja im je potrebna za korišćenje Knjižare bobo, kao i da istu nikada ne otkrivaju trećim licima. Ukoliko prekrše ovu obavezu, korisnici to čine na isključivu sopstvenu odgovornost i snose u potpunosti odgovornost prema oštećenima, za svaku štetu nastalu takvim korišćenjem njihovog naloga.

Naručivanje

Kupac ima mogućnost da prosleđuje svoje porudžbine (knjige koje želi da kupi) Prodavcu putem bobo web knjižare i bez registracije na internet stranici Prodavca. Podatke Kupca unete prilikom registracije Knjižara bobo registruje, tako da prilikom sledeće porudžbine Kupac mora uneti samo korisničko ime i šifru.

Porudžbina putem sajta je moguća za sve na sajtu navedene proizvode klikom na dugme „DODAJ U KORPU”.