O nama

Otvaranjem knjižare “BoBo”, 17. novembra 2009. godine, kulturna delatnost, koju neguje Portal i Radio “021”, proširena je i na prizemlje Miletićeve 45. Ova knjižara, koja se nalazi u samom centru Novog Sada, predstavlja pravu oazu za sve ljubitelje knjige, pre svega zbog velikog izbora hit knjiga, ali i onih koje se teško pronalaze u ostalim knjižarama.

Međutim, ono što “BoBo” čini jedinstvenom jeste odnos prema mušterijama, sa kojima stvara prijateljski odnos. Radnici koji su uvek spremni da preporuče pravu knjigu za vas i specifičan, retro prostor, predstavlja razlog zbog kojeg sugrađani ovo mesto opisuju kao “lepu malu knjižaru”.

Naime, svaki kupac uz račun dobija pečat, zahvaljujući kom uživanje može da nastavi u Radio Cafeu uz besplatnu limunadu ili kafu. Posebna pažnja se obraća na mlađe sugrađane, za koje je, osim školskog pribora, rezervisan veliki broj dečijih knjiga, koje će ih odvesti u svet mašte. Takođe, za njih su spremni slatkiši koji ih čekaju kada kroče u prostor gde je kultura na prvom mestu.

Pored knjiga, ovde se mogu kupiti i kreativni pokloni za osobe sa upečatljivim ukusom, od minđuša i šolja, plišanih igrača pa do zanimljivog kreativnog programa.

Za razliku od ostalih knjižara u gradu, “BoBo” je pet-friendly, te će nam i vaši ljubimci biti rado viđeni gosti.

Pravilo da je Miletićeva 45, gde se nalaze Radio Cafe i Radio “021”, mesto na kom se okuplja jedna porodica, a ne slučajni prolaznici, kompletirano je otvaranjem knjižare “BoBo”.