IMG_20170415_131114
dr Dragana Mitrić - Aćimović / dr Jasmina Knežević
365 MISLI ZA POSLOVNO OSNAŽIVANJE
ISBN: 9788683445097
Izdavač: Radiodifuzno preduzeće "021"
Godina: 2017.
Povez: Tvrd
Cena: 1300,00 din

Opis

Život savremenog čoveka nije jednostavan, a posebno ne život zaposlenog čoveka u Srbiji.
Zato su svaka podrška i pomoć dragocene, naročito ako dolaze od poslovnih psihologa, i to svakodnevno. Upravo to nudi novo, jedinstveno izdanje na našem tržištu – “365 MISLI ZA POSLOVNO OSNAŽIVANJE”, autorki dr Dragane Mitrić – Aćimović i dr Jasmine Knežević.
Ove psihološkinje su kreirale savremeni alat za osnaživanje poslovnog čoveka i poslovne žene, koji se sastoji od 365 saveta psihologa u kojima se zaposlenoj osobi sugeriše kako da brine o sebi na poslu, kako da veruje u sebe i u svoju karijeru, kako da gradi odnos sa kolegama, kako da ne mrzi šefa, da dobro komunicira, razvija se kao osoba, mirno spava, i mnogo toga još.
Svaki dan u ovoj jedinstvenoj zbirci urađenoj u formi stonog kalendara, nosi jednu važnu poruku, praćenu zanimljivom ilustracijom. Saveti psihologa su izneti u formi afirmacije, što naročito doprinosi njihovoj uticajnosti na onog ko ih posmatra.
Ovo je odlučan i nužan dodatak svakom radnom stolu. Godinama se može listati, i godinama će doprinositi razvoju onog ko ga poseduje.
Odličan poklon poslovnom saradniku, bliskom prijatelju i sebi.